dija nje foto per magazin revista me njohur ne boten arabe
dija nje foto per magazin revista me njohur ne boten arabe
kshtu do duket  shkendija ne pjesen e dyt te vidoklipit
kshtu do duket shkendija ne pjesen e dyt te vidoklipit
a do ta pranoj ftesen per te kenduar nje keng ne gjuhen arabe
a do ta pranoj ftesen per te kenduar nje keng ne gjuhen arabe
te fascionuar  mediat arabe per muziken dhe zerin e kengtare ton te mirnjohur e cila do te ket nje emr te rij artistik ne new singell
te fascionuar mediat arabe per muziken dhe zerin e kengtare ton te mirnjohur e cila do te ket nje emr te rij artistik ne new singell
se shpejti ne gjith boten ,prezent ne show buss
se shpejti ne gjith boten ,prezent ne show buss
dija nuk shef konkurenc ne show buss
dija nuk shef konkurenc ne show buss
dija  ne show buss
dija ne show buss
dija me new look
dija me new look
shkendija me new look .per pjesen tjeter te videoklipit
shkendija me new look .per pjesen tjeter te videoklipit
dija ne duke shijuar diellin ne dubaij
dija ne duke shijuar diellin ne dubaij
shkendija ne mediat arabe gjat gjirimit te clipit
shkendija ne mediat arabe gjat gjirimit te clipit
pamje nga videoklipi
pamje nga videoklipi
dija ne show buss
dija ne show buss


223 files on 15 page(s) 11